- Friday
- November 15th, 2024
- Submit Post
ពពាយ ជាបន្លែ មួយប្រភេទដែល ប្រជាជនយើង និយមបរិភោគ ព្រោះបន្លែនេះ អាចយកទៅធ្វើម្ហូម បានយ៉ាងច្រើនមុខ។ វាមិនត្រឹមតែ ជាមុខម្ហូបសំបូរបែបទេ...
ផ្លែមង្ឃុត មានរសជាតិផ្អែម ឆ្ងាញ់ជាប់ចិត្ត និងមានតម្លៃគួរសម្យនៅលើទីផ្សារបច្ចុប្បន្ន។ ផ្លែមង្ឃុតមានសារជាតិចិញ្ចឹមទ្រទ្រង់ សុខភាពសំខាន់ៗ ដូចជា វីតាមីន B និង...
ការ៉ុត ជាបន្លែមួយដែលមានភាពពេញនិយម ទទួលទានទាំងស្រស់ និងចំអិនក្នុងក្នុងម្ហូបជាច្រើន។ ការ៉ុតមានសារធាតុចិញ្ចឹម ជាច្រើនដូចជា៖ វីតាមីនA, B6, C, E,...
ផ្លែក្រូចវល្លិ៍ ឬផ្លែផាសិន ជាផ្លែឈើដែលមានភាពពេញនិយម សម្រាប់ទទួលទានជាភេសជ្ជៈស្រស់ និងកែច្នៃជាទឹកផ្លែឈើជាដើម។ វាមានផ្ទុកទៅដោយសារធាតុចិញ្ចឹមជាច្រើនដូចជា៖ វីតាមីន A, C កាល់ស្យូម...
ស្រកានាគ ជាផ្លែឈើដែលមានរសជាតិ មិនសូវផ្អែម នោះទេ ប៉ុន្តែវាជាប្រភេទផ្លែឈើ ដែលអ្នកចង់ស្រកទម្ងន់ និយមទទួលទានផងដែរ។ ផ្លែស្រកានាគ មានផ្ទុកនៅសារធាតុចិញ្ចឹមជាច្រើនដូចជា៖ សម្បូរជាតិសរសៃ...