- Friday
- November 15th, 2024
- Submit Post
ពពាយ ជាបន្លែ មួយប្រភេទដែល ប្រជាជនយើង និយមបរិភោគ ព្រោះបន្លែនេះ អាចយកទៅធ្វើម្ហូម បានយ៉ាងច្រើនមុខ។ វាមិនត្រឹមតែ ជាមុខម្ហូបសំបូរបែបទេ...
ស្លឹកខ្ទឹម ជាបន្លែ ដែលពេញនិយមប្រើប្រាស់ សម្រាប់បន្ថែមជាគ្រឿងផ្សំ ស្ទើរគ្រប់មុខម្ហូប វាជួយធ្វើឲ្យមុខម្ហូបមានក្លិនឆ្ងុយ និងបង្កើនរសជាតិសម្រាប់អាហារបានទៀតផង។ ក្រៅពីជួយបង្កើន ឳជារសដល់ម្ហូបអាហារ ស្លឹកខ្ទឹម...
ការ៉ុត ជាបន្លែមួយដែលមានភាពពេញនិយម ទទួលទានទាំងស្រស់ និងចំអិនក្នុងក្នុងម្ហូបជាច្រើន។ ការ៉ុតមានសារធាតុចិញ្ចឹម ជាច្រើនដូចជា៖ វីតាមីនA, B6, C, E,...
ប៉េងប៉ោះជាប្រភេទបន្លែដែលមានភាពពេញនិយមទទួលទានទាំងផ្លែខ្ចី និងផ្លែទុំ។ប៉េងប៉ោះជាប្រភេទរុក្ខជាតិដែលមានដើមវល្លិ។ វាអាចអាចមានកំពស់ពី១-៣ម៉ែត្រ គេអាចដាំវានៅទីវាលក៏បាន ឬដាំនៅក្នុងផ្ទះកញ្ចក់ក៏បាន។ បើយើងដាំនៅក្នុងផ្ទះកញ្ចក់ គឺអាចដាំបានគ្រប់រដូវ។ ផ្លែប៉េងប៉ោះមានផ្ទុកទៅដោយសារធាតុចីញ្ចឹមជាច្រើនដូចជា៖ ជាតិទឹក ជាតិសរសៃ...