- Friday
- November 15th, 2024
- Submit Post
ពពាយ ជាបន្លែ មួយប្រភេទដែល ប្រជាជនយើង និយមបរិភោគ ព្រោះបន្លែនេះ អាចយកទៅធ្វើម្ហូម បានយ៉ាងច្រើនមុខ។ វាមិនត្រឹមតែ ជាមុខម្ហូបសំបូរបែបទេ...
ត្រកួនជាបន្លែ មួយប្រភេទ ដែលសំបូរទៅដោយជាតិដែក។ គេនិយមបរិភោគវា ទាំងស្រស់ និងឆ្អិន។ នៅក្នុងត្រកួន ១០០ក្រាម ផ្តល់កាឡូរី ២២គីឡូក្រាម...
តើលោកអ្នកចូលចិត្ត ទទួលទានស៊ុប ឬស៊ូគីស៊ុប ដែរទេ?បន្លែ ស្លឹកពណ៌បៃតង មួយប្រភេទ ដែលពេញនិយម សម្រាប់អាហារនេះ គឺ តាំងអោ។...
ត្រសក់ គឺជាប្រភេទដំណាំឡើងទ្រើង ដែលកសិករនិយមចូលចិត្តដាំ និងយកទៅធ្វើជាបន្លែ ប្រើបា្រស់ជាអាហារ ដូចជា បរិភោគ ស្រស់ ជ្រក់ និងស្ល...
ត្រប់វែងផ្តល់នូវជាតិសរសៃ និងសារធាតុចិញ្ចឹមជាច្រើន តម្រូវការប្រចាំថ្ងៃរបស់មនុស្សដូចជាជាតិសរសៃ ទង់ដែង ម៉ង់ហ្គាណែសB-៦ និងជាតិ Thiamine វាក៏ផ្ទុកវីតាមីន ជាតិសរសៃ ប៉ូតាស្យូម វីតាមីន C វីតាមីន B-៦ និងសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម សមាសធាតុ phenolic ដែលដើរតួជាសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម...