- Friday
- November 15th, 2024
- Submit Post
ផ្លែមង្ឃុត មានរសជាតិផ្អែម ឆ្ងាញ់ជាប់ចិត្ត និងមានតម្លៃគួរសម្យនៅលើទីផ្សារបច្ចុប្បន្ន។ ផ្លែមង្ឃុតមានសារជាតិចិញ្ចឹមទ្រទ្រង់ សុខភាពសំខាន់ៗ ដូចជា វីតាមីន B និង...
ម្នាស់ ត្រូវបានគេ យកមកបរិភោគ យ៉ាងសម្បូរបែប ធ្វើជាម្ហូប ហូបស្រស់ ធ្វើបង្អែម ធ្វើដំណាប់ ធ្វើទឹកផ្លែឈើ ជាដើម។...
ផ្លែក្រូចវល្លិ៍ ឬផ្លែផាសិន ជាផ្លែឈើដែលមានភាពពេញនិយម សម្រាប់ទទួលទានជាភេសជ្ជៈស្រស់ និងកែច្នៃជាទឹកផ្លែឈើជាដើម។ វាមានផ្ទុកទៅដោយសារធាតុចិញ្ចឹមជាច្រើនដូចជា៖ វីតាមីន A, C កាល់ស្យូម...
ស្រកានាគ ជាផ្លែឈើដែលមានរសជាតិ មិនសូវផ្អែម នោះទេ ប៉ុន្តែវាជាប្រភេទផ្លែឈើ ដែលអ្នកចង់ស្រកទម្ងន់ និយមទទួលទានផងដែរ។ ផ្លែស្រកានាគ មានផ្ទុកនៅសារធាតុចិញ្ចឹមជាច្រើនដូចជា៖ សម្បូរជាតិសរសៃ...
ទំពាំងបាយជូរ ជាផ្លែឈើ ដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់ពិសារ និងជាផ្លែឈើដែលពេញនិយម និងមានតម្លៃផងដែរ សម្រាប់ទីផ្សារ។ ក្រៅពីការទទួលទានផ្លែស្រស់ ផ្លែទំពាំងបាយជូរ ត្រូវបានគេកែច្នៃ បានជាច្រើនមុខ...
ក្រូចខ្វិច ជាក្រូច ដែលពេញនិយម ហូបស្រស់ ព្រោះវាមានរសជាតិ ផ្អែមឆ្ងាញ់ មានក្លិនក្រអូបឆ្ងុយ។ ក្រូចឃ្វិច ត្រូវបាន គេនិយម...
អ្នកទាំងអស់គ្នា ធ្លាប់ទទួលទាន ចេកពងមាន់ ដែលឬទេ? តើអ្នកចូលចិត្ត ក្លិនដ៏ឆ្ងុយឆ្ងាញ់ របស់វាទេ? ប្រជាជនយើងជាច្រើន ចូលចិត្តទទួលទាន ចេកពងមាន់នេះ...
ត្រសក់ផ្អែម ឬមីឡុងជាដំណាំ មិនសូវមានការដាំដុះនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជាទេ ។ កសិករនៅតំបន់មួយចំនួននិយមដាំ ព្រោះមានការនិយម ចូលចិត្តបរិភោគ និងមានតំលៃថ្លៃនៅលើទីផ្សារ។ ផ្លែនេះមានរសជាតិផ្អែម និងមានសារធាតុចិញ្ចឹមច្រើនដែលមានប្រយោជន៍ដល់រាងកាយ...
ត្រសក់ស្រូវ ជាបន្លែមួយដ៌ពេញនិយម តាំងពីផ្លែខ្ចី ដែលអាចយកទៅធ្វើជាបន្លែស្រស់ ធ្វើជ្រក់ ធ្វើត្រសក់ចាវជាដើម។ ចំណែកផ្លែទុំ ដែល ប្រជាជនខ្មែរយើង និយមទទួលទាន...
ទៀបបារាំង គឺជាផ្លែឈើហូបផ្លែ មានរស់ជាតិជូរអែម ដែលប្រជាជនខ្មែរទូទៅនិយមបរិភោគស្រស់ រឺក្រឡុកជាមួយផ្លែឈើដទៃទៀត បរិភោគ ជាទឹកក្រឡុក វាក្រៅពីមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់ ក៏សម្បូរវីតាមីន គឺនៅអាចជួយកែខៃ...
ក្រូចថ្លុង គឺជាដំណាំឈើហូបផ្លែម្យ៉ាង ដែលប្រជាកសិករ និយមដាំដុះណាស់ មិនតែប៉ុណ្ណោះ វាជាប្រភេទផ្លែឈើ ដែលសម្បូរសារធាតុ ចិញ្ចឹមច្រើន ដែលឮជួយដល់សុខភាពមនុស្សយើង។ ក្រូចថ្លុង...