បច្ចេកទេសបណ្តុះ ផ្សិតម្ជុល

ផ្សិតម្ជុល គឺជាបន្លែដែលពេញនិយមយ៉ាងខ្លាំង នៅក្នុងការចម្អិនអាហារ ដោយសារតែវាមានរសជាតិ បង្កើតភាពឆ្ងាញ់របស់វា។ ផ្សិតម្ជុល មានប្រយោជន៍ជាច្រើនសម្រាប់សុខភាពដូចជា៖ ជម្រុញប្រព័ន្ធបញ្ចេញចោល , ជួយចរន្តឈាមរត់ឱ្យមានភាពប្រសើរឡើង,...

របរបណ្តុះផ្សិត របស់កសិករវ័យក្មេង នៅប្រទេសវៀតណាម

យុវជនអាយុ 24 ឆ្នាំ លោក ថាន់ វ៉ាន់ធិន ដែលបានវិវត្តន៍ ខ្លួនពីកម្មករ រោងចក្រក្នុងតំបន់ ឧស្សាហ៍កម្ម...