- Friday
- November 15th, 2024
- Submit Post
ពោតបារាំង (Okra) អាចយកមកធ្វើជា អាហារប្រចាំថ្ងៃបាន ប៉ុន្តែគេអាច ចាត់ទុកវា ជាប្រភេទផ្លែឈើដែរ ហូបស្រស់មាន រសជាតិឆ្ងាញ់។ លើសពីនេះ...
ត្រកួនជាបន្លែ មួយប្រភេទ ដែលសំបូរទៅដោយជាតិដែក។ គេនិយមបរិភោគវា ទាំងស្រស់ និងឆ្អិន។ នៅក្នុងត្រកួន ១០០ក្រាម ផ្តល់កាឡូរី ២២គីឡូក្រាម...
ស្ពៃខៀវ ឬ ស្ពៃខ្មៅ គឺជាប្រភេទដំណាំបន្លែ ម៉្យាងដែលមានគុណប្រយោជន៍ជាច្រើនសម្រាប់ មនុស្សដោយអាចយកវាទៅបរិភោគជាបន្លែ ឬ យកទៅស្ល។ ក្រៅពីនេះគេក៏អាចយកស្ពៃ ខៀវនេះទៅជ្រក់ធ្វើស្ពៃជ្រក់...